Arsenal jäi tuloksellisesti Barcelonan jalkoihin Mestarien liigan neljännesvälierissä. Toinen osaottelu päättyi Camp Noulla Barcan 3-1-voittoon, ja yhteismaalit kirjattiin katalaanien hyväksi 5-1. Ilman mahdollisuuksia Arsenal ei suinkaan ollut.

– Olen tyytyväinen esitykseemme. Tämä oli hieno ottelu kahden hyvän joukkueen välillä. Pelin laatu oli hyvällä tasolla. Esitys osoittaa sen, ettei kautemme ole ohi, Arsenal-manageri Arsène Wenger sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Olen pettynyt tulokseen, mutta meillä oli vastassamme joukkue, jossa on kolme parasta näkemääni hyökkääjää. He voivat luoda tyhjästä tilanteen. Sitä on ihailtava taidetta. Heillä on kaksi tai kolme pelaajaa, joilla on taito tehdä normaalista elämästä taidetta.

– Tietysti tämä on minullekin pettymys, mutta se mitä (Lionel) Messi tekee, on uskomatonta.

Wenger oli myös sitä mieltä, että Arsenal olisi voinut järjestää yllätyksen, jos ratkaisevalla hetkellä tapahtumat olisivat menneet hieman eri tavalla.

– 1-1-tilanne oli ratkaiseva. Jos me olisimme tehneet maalin, olisimme voineet aiheuttaa sensaation. Tunsin, että he (Barcelona) hieman tärisivät ja olivat epävarmoja, mutta me emme kyenneet käyttämään tilaisuutta hyväksemme.

Kerta oli kuudes peräkkäinen, kun Arsenal karsiutui Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa.

– Olemme pudonneet kovia vastustajia vastaan. Sellaisia, jotka ovat voittaneet Mestarien liigan. Vain yhdessä otteluparissa olimme itse täysin syyllisiä, Monacoa vastaan. Muilla kerroilla vastassamme oli Bayern München ja Barcelona kahdesti.