Peter Schmeichel: ”Leicesterin totuuden hetket”

© Kuva: Getty Images

Maalivahtilegenda Peter Schmeichel on ottanut kantaa poikansa Kasperin edustaman Leicester Cityn tilanteeseen Valioliigan mestaruuden ollessa hyvin lähellä. Viidesti pokaalia nostanut tanskalainen tietää, mitä joukkueelta vaaditaan tässä vaiheessa kautta.

– On pelottavaa, kun pääsee maaliskuuhun asti ja alkaa oikeasti uskoa voivansa saavuttaa mestaruuden. Ihmiset alkavat puhua sinusta tulevana mestarina – se on vaikein osa hommaa. Kun jäljellä on kahdeksan peliä, pitää kandidaatin todella todistaa kykynsä, mikä tekee nyt käsillä olevasta jaksosta kauden mielenkiintoisimman vaiheen.

Schmeichel vanhempi on kuitenkin luottavainen Kettujen mahdollisuuksien suhteen.

– Monet valmentajat tekevät asioista liian vaikeita. En kuitenkaan usko että Claudio Ranieri tai Nigel Pearson, joka valmensi Leicesteriä ennen häntä, kuuluvat näihin. Kun asiat pysyvät yksinkertaisina, on paljon helpompi pitää kaikki pyörät vankkureissa tallella. Uskon heidän kestävän.

– He nauttivat nyt kyydistä. Se on jotain mistä seura, kaupunki, ja suurin osa pelaajista ei ole koskaan päässyt osalliseksi. Mestaruussarjan voittaminen on iso asia, mutta nyt on kyseessä Valioliiga, jonka mestaruus on kerta kaikkiaan massiivinen saavutus.

Lähde: Premier League


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.