Saksa isännöi ystävyysottelun merkeissä Englantia Berliinin Olympiastadionilla lauantai-iltana.

Ottelun ensimmäisestä osumasta vastasi Real Madridin Toni Kroos, kun ottelua oli pelattu 43. minuuttia. Syötön osumaan tarjoili Arsenalin Mesut Özil. Isännät saivat hyvän startin myöskin toiselle puoliskolle kokeneen Mario Gómezin onnistuessa maalinteossa.

Englanti ei kuitenkaan tästä lannistunut. Harry Kane teki kavennusmaalin pelikellon näyttäessä 61. minuuttia. Vajaat 15 minuuttia myöhemmin Jamie Vardy toi Kolme leijonaa tasoihin. Kyseessä oli Leicester-hyökkääjän ensimmäinen maali maajoukkueessa.

Pitkään näytti siltä, että ottelu tulisi päättymään tasan. Tottenhamissa leipätyökseen pelaava Eric Dier oli kuitenkin eri mieltä, ja nosti maansa 2-3-voittoon ensimmäisellä lisäminuutilla. Täten Vardyn lisäksi myös Dier onnistui ensimmäisen maalinsa viimeistelyssä.

Saksa-Englanti 2-3 (1-0)

1-0 Toni Kroos (43.)
2-0 Mario Gómez (57.)
2-1 Harry Kane (61.)
2-2 Jamie Vardy (73.)
2-3 Eric Dier (90+1.)