Manchester Cityn manageri Manuel Pellegrini on pelaajatilanteensa kanssa onnellisessa asemassa; vain Samir Nasri on kyvytön osallistumaan Valioliiga-kierroksen avausotteluun Stokea vastaan.

Lauantai-iltapäivän peliin miehistöä valitessaan chileläisellä on siis käytössään myös edellisestä pelistä poissa ollut kolmikko Bacary Sagna, Gaël Clichy ja David Silva.

Valioliiga-kierroksen jälkeen edessä häämöttää myös jo Mestarien liigan tiistaina alkava välieräpari Real Madridia vastaan.

– On hyvin tärkeää, että olemme mukana semifinaalivaiheessa, mutta se ei tarkoita, ettemmekö olisi huolissamme tilanteesta Valioliigassa.

– Kaikkien isojen joukkueiden on pyrittävä pääsemään Mestarien liigan finaaliin, ja oltava mukana taistelemassa omien sarjojensa voitosta. Paikan varmistaminen ensi kauden Mestarien liigaan on erittäin tärkeää.

Kysyttäessä pelaajavalinnoista näin lähekkäin toisiaan käytäviin otteluihin, Pellegrini viittasi muutamaa viikkoa aiemmin nähtyyn.

– Tilanne oli täysin sama, kun pelasimme Paris Saint-Germainia vastaan. Myös niitä otteluita ennen meillä oli merkittäviä pelejä Valioliigassa. Sanoin tuolloin, että paras tapa valmistautua isoihin peleihin on voittaa niitä edeltävät. Olen samaa mieltä edelleen. Siksi meidän pitää voittaa Stoke, tehdä maaleja ja pitää oma pää puhtaana.

– Loukkaantumisten riski on aina olemassa, mutta iso seura ei voi keskittyä vain yhteen kilpailuun. Olen varma, että Real Madrid peluuttaa parhaitaan lauantaina, samoin Atlético ja Bayern.

Lähde: Manchester City