Liverpool hävisi eilen illalla Eurooppa-liigan finaalissa Sevillalle maalein 1-3. Yksi Poolin heikoimpia lenkkejä oli laitapakki Alberto Moreno.

Ehkä kuvaavin tilanne oli Sevillan 1-1-tasoitusmaali välittömästi toisen jakson alkuun. Moreno purki pääpallon Sevillan Marianolle, joka lähti etenemään. Moreno pyrki paikkaamaan tilanteen, mutta ajoi tilanteesta ohi. Lopulta Mariano syötti Kévin Gameirolle, joka puttasi sisään.

Liverpoolin entisiä pelaajia Michael Owenia ja Steve McManamania Morenon töppäilyt eivät huvittaneet.

– Tällä tasolla, kun pelataan Euroopan parhaita joukkueita vastaan, kukaan ei voi olla muiden taakkana. Kukaan ei saa tehdä virheitä, puhumattakaan kolmesta tai neljästä virheestä yhdellä puoliajalla. Morenon takia Liverpool hävisi, Owen sanoi BT Sportin lähetyksessä Goal.comin mukaan.

– Moreno teki huonoja päätöksiä ja pelasi uskomattoman huolimattomasti. Hän pelasi surkean toisen puoliajan, McManaman lisäsi.

– Hän haluaa hyökätä, mikä on hyvä juttu, mutta hän on vasen pakki. Hänen ensisijainen tehtävänsä on puolustaa. Riistä pallo, puolusta, puolusta hyvin, pura, kommunikoi ja sijoitu oikein, McManaman ohjeisti.