Valioliigassa päättyneellä kaudella kuudenneksi sijoittunut Southampton vahvistaa, että kolme sen pelaajaa siirtyy toisaalle sopimusten päättyessä.

Yksi lähtijöistä – ainakin pelikenttien osalta – on seuralegendaksi luokiteltava maalivahti Kelvin Davis, joka edusti Saintsia kymmenen vuoden ajan. Davisin testimonial-ottelu pelattiin reilu viikko sitten. Hän vahvisti sen jälkeen kyseessä olleen hänen viimeinen esiintymisensä seuran paidassa.

Davis liittyyi Southamptonin joukkueeseen kesällä 2006, ja oli tärkeä osa sen nousua Ykkösliigasta aina Valioliigaan saakka.

– Kelvin on ollut oleellinen osa seuran viime vuosien menestystä, ja avaintekijä aikajaksolla, joka on ollut hyvin erityinen kaikkien mukana olleiden elämässä. Hänen intohimonsa ja sitoutumisensa seuraan ovat johtaneet siihen, että keskustelemme nyt mahdollisesta uudesta roolista menestyksemme jatkamiseksi yhdessä, sanoo Southamptonin jalkapallojohtaja Les Reed.

Davisin lisäksi seuran pelaajistosta poistuvat nuori maalivahti Will Britt, sekä uruguaylainen Gastón Ramírez.

Ramírez pelasi Saints-paidassa 55 ottelua, ennen viime kausien lainapestejään Mestaruussarjassa, Middlesbroughn ja Hullin riveissä.

Lähde: Southampton