Valioliigassa 360 ottelua Queens Park Rangersin, West Hamin ja Manchester Cityn paidassa pelannut laituri Trevor Sinclair avasi sanaista arkkuaan Sky Sportsin haastattelussa koskien Pep Guardiolaa ja José Mourinhoa. Kahdeksan vuotta sitten peliuransa lopettanut Sinclair odottaa innolla tulevia Manchesterin derbyjä, ja samaan hengenvetoon uskoo Guardiolan vetävän Mourinhosta pidemmän korren.

– Jos pyydät ihmisiltä rehellisyyttä managerivalinnasta, uskoisin Guardiolan olevan heidän listansa kärjessä. Man United reagoi ottamalla Mourinhon. Voimme katsoa kuinka asiat kääntyvät, mutta uskon kaikkien katseiden kiinnittyvän Pepiin. Minusta tuntuu että hyviä pelaajia on tulossa sisään, ja hyviä pelaajia on tulossa kehittymään. Uskon Cityn olevan vahvoilla ensi kaudella, Sinclair sanaili.

– Taistelu Manchesterissa on alkamaisillaan, ja uskon siitä tulevan mielenkiintoista. Se ei ole hyväksi vain Valioliigalle, vaan myös koko maailmalle nähdä kuinka tilanne kehittyy, ja kuinka kaksi fantastista manageria saavat rivinsä ruotuun kauden alkaessa.