Bournemouth on tehnyt kesän ensimmäisen hankintansa. Yhdysvaltainen keskikenttäpelaaja Emerson Hyndman siirtyy seuraan ilmaisella siirrolla. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

20-vuotias Hyndman saapuu Bournemouthiin Fulhamista nelivuotisella sopimuksella. Hän liittyy uuden joukkueensa harjoitusvahvuuteen heinäkuun alussa.

Hyndman liittyi vuonna 2011 Fulhamin akatemiaan, josta nousi pikku hiljaa edustusjoukkueen mukaan. Viime kaudella nuorukaiselle kertyi Mestaruussarjassa 16 ottelua.

Bournemouthin toimitusjohtaja Neill Blake oli pelaajan hankinnasta mielissään.

– Me toimimme siirtomarkkinoilla nopeasti saadaksemme Hyndmanin. Olemme iloisia, että saimme Bournemouthiin tällaisen nuoren ja lupaavan lahjakkuuden.

– Emerson on hyvin lahjakas nuori pelaaja, jolla on jo kansainvälistä kokemusta, joten hän on tervetullut lisä joukkueeseen.

– Nyt odotamme innolla hänen pelaavan Vitality stadionilla, ja saavan meidät lentoon toisella kaudellamme Valioliigassa.

Hyndman debytoi Yhdysvaltain A-maajoukkueessa vuonna 2014. Sittemmin nuorukainen on päässyt kerran mukaan maaotteluun – noin kuukausi sitten Puerto Ricoa vastaan.