Arda Turanin joukkuetoverit eivät vaihdu ensi kaudeksi, jos pelaajaa itseään on uskominen. Huhupuheissa keskikenttäpelaajaa on viety esimerkiksi Valioliigaan.

– Olen hyvin onnellinen Barcelonassa ja en halua lähteä, Turan kertoi ottelun alla lehdistötilaisuudessa FourFourTwo-lehden mukaan.

Turan siirtyi viime kesänä katalonialaisseuraan, mutta ensimmäinen kausi oli vaikea. Atlético Madridista saapunut Turan pääsi debytoimaan uudessa seurassaan vasta tammikuussa siirtokiellon vuoksi. Barcassa Turania kohtaan on ollut suuret odotukset, mutta Xavin saappaiden täyttäminen ei ole käynyt helposti.

Espanjalaislehti Sport on kertonut, että Turanin hinta sijoittuisi 34 miljoonan euron tienoille. Brittimediassa Turan on yhdistetty esimerkiksi Manchester Unitediin.

– Barcelona oli unelmani ja nyt elän unelmaani. Olen kuitenkin keskittynyt nyt EM-kisoihin ja maajoukkueeseen, Turan kertoo ja muistuttaa samaan hengenvetoon kohtaavansa tuttuja pelaajia.

– Pelaan joukkuetovereitani, kuten Andrés Iniestaa, Jordi Albaa ja Gerard Piqué´ta, vastaan. Pidän jokaisesta heistä, mutta tämä on maajoukkuepeli. Jokainen meistä taistelee kentällä maamme eteen. Yritän antaa parhaani, Turan totesi ja lisäsi, ettei hänellä ole mitään todistettavaa.