Sunderlandin manageri Sam Allardyce tähyilee joukkueen hyökkäyspäähän vahvistusta. Yksi esillä olevista nimistä on Bundesliigassa ihastuttanut Bas Dost. Asiasta kertoo Sunderland Echo -lehti.

Allardycen joukoilla on boksipelaajista pula, sillä tällä hetkellä siihen rooliin kykenee vain Jermain Defoe. Sunderland on jo ennättänyt olla keskusteluissa West Hamin kanssa Diafra Sakhon nappaamisesta. West Hamin tosin pitäisi onnistua ensin uuden hyökkääjävahvistuksen hankinnassa.

Tiettävästi Sunderland kiikaroi myös Wolfsburgin Bas Dostin perään. Hollantilaishyökkääjällä on enää vuosi sopimustaan jäljellä, ja bundesliigaseura on tiettävästi valmis myymään pelaajan.

Dost puolestaan on tiettävästi kiinnostunut näkemään, mihin taidot riittäisivät Valioliigassa. Dostin perässä on myös ainakin Hamburger SV.

Dost aloitti vielä kauden 2014-2015 Wolfsburgin kolmoshyökkääjänä. Tuolla kaudella Dost oli lopulta Euroopan tehokkain hyökkääjä onnistuttuaan tekemään 18 maalia 54 laukauksella. Viime kaudella Dost teki Bundesliigassa kahdeksan maalia.

Dostia huhuttiin myös viime kesänä Valioliigaan. Tuolloin kärkimiehen perässä oli Newcastle.