Chelsean laitahyökkääjä Pedro on pehmitellyt sanomisiaan. Espanjalainen kritisoi maanantaina antamassaan haastattelussa vähäistä peliaikaansa EM-kisoissa. Nyt pelaaja kuitenkin veti medialle esittämiään kommentteja takasin.

Chelsea-laituri pääsi alkulohkon avausottelussa Tšekkiä vastaan viime hetkiksi kentälle, mutta toisessa ottelussa Turkkia vastaan pelaaja ei saanut vastuuta lainkaan. Espanjan päävalmentaja Vicente del Bosque peluuttaa laidoillaan mieluummin David Silvaa sekä Nolitoa.

Pedro kertoi aiemmin, että hänellä oli muita odotuksia, kun hän saapui EM-lopputurnaukseen. Myöhemmin pelaajalla oli kuitenkin eri ääni kellossa.

– Pyydän anteeksi, jos joku on loukkaantunut minun kommenteistani. Olen iloinen ollessani täällä Espanjan kanssa. On samalla unelma olla mukana EM-kisoissa, Pedro sanoi lehdistölle.

– Olen selvittänyt asiat del Bosquen ja joukkuekavereideni kanssa, ja he ymmärsivät, mitä tarkoitin. Olen hyvin kiitollinen, että olen saanut heidän luottamuksensa. Pyydän anteeksi, jos olen aiheuttanut ongelmia.

– On selvää, että haluan pelata enemmän, aivan kuten jokainen haluaisi pelata.

28-vuotiaan odotettiin saavan näyttöpaikan Kroatiaa vastaan D-lohkon päätöskamppailussa tiistaina. Typerä purkautuminen saattaa kuitenkin maksaa hänen paikkansa avauskokoonpanossa.