Entinen Manchester City hyökkääjä John Guidetti on The Guardianin mukaan kertonut Nolitolle, kuinka hieno mahdollisuus on päästä pelaamaan Manchester Cityssä.

Espanjan maajoukkuehyökkäjä Nolito on siirtymässä Etihad Stadiumille vain 18 miljoonan euron siirtosummalla. Samalla pelaajasta tulisi Pep Guardiolan kesän toinen hankinta, sillä City hankki aiemmin tässä kuussa Ílkay Gündoganin Dortmundista.

Nolito on aloittanut kaikissa Espanjan kolmessa EM-turnausottelussa tähän mennessä. Hyökkäyspään pelaaja on esiintynyt upeasti ja on viimeistellyt Espanjalle yhden maalin.

Ruotsin maajoukkuehyökkääjä John Guidetti on vakuuttunut 29-vuotiaan seurakaverinsa kyvyistä. Guidetti pelasi viime kaudella Noliton kanssa Celta Vigon hyökkäyksessä. Ruotsalainen uskookin, että hänen seurakaverillaan on sellaisia ominaisuuksia, joita Valioliigassa vaaditaan.

– Hän on hämmästyttävä jalkapalloilija, Guidetti sanoi.

– Pelasin hänen kanssaan tämän vuoden, ja hän on sellainen hyökkääjä, joka ikään kuin antaa siivet sinulle, se on suuri nautinto.

– Hän vain tuo pallon sinulle, hän on loistava syöttäjä. Voit nähdä sen, miten hän on esiintynyt EM-kisoissa. Olen iloinen hänen puolestaan, koska tämä on suurta aikaa hänelle, ja tämä on suuri mahdollisuus. Hän ansaitsee sen.

Kaksikko auttoi Celta Vigon La Ligassa kuudenneksi viime kaudella, mikä turvasi seuralle paikan ensi kauden Eurooppa-liigassa.

Noliton urakka EM-kisoissa jatkuu maanantaina, kun Espanja kohtaa Italian neljännesvälierissä. Guidettin edustaman Ruotsin kisamatka tyssäsi alkulohkoon, kun maa ei kyennyt voittamaan otteluakaan alkulohkossaan.