Espanjalainen lehti Don Balon tietää kertoa, että Arsenal valmistelee tarjousta saadakseen houkuteltua Álvaro Moratan Real Madridista riveihinsä.

Real Madrid maksoi hiljattain espanjalaiskärjestä Juventukselle 30 miljoonan euron takaisinosto-option. Valkopaitojen on tiettävästi tarkoitus myydä pelaaja eteenpäin ja tehdä näin Moratalla pientä voittoa. Arsenal joutuisi tiettävästi maksamaan Moratasta 30 miljoonaa puntaa eli noin 35 miljoonaa euroa.

Arsenal on vaihtoehdoista vahvasti esillä, sillä Arsène Wenger pyrkii vahvistamaan hyökkäystään ja Morata on hankintalistan kärkipäässä. Arsenal on tiettävästi valmis tarjoamaan Moratalle sopimusta, jossa olisi 144 000 punnan (noin 170 000 euron) viikkopalkka.

Morata nousisi näin Arsenalissa palkkaeliittiin, ja samalla myös miehen henkilökohtaiset tulot nousivat suuresti edellisistä kausista Torinossa.

Brittimedian mukaan Wenger haluaisi saada joukkoihinsa uuden hyökkääjän ennen kuin ryhmä lähtee pre-seasonille myöhemmin tässä kuussa.

Arsenaliin on yhdistetty huhuissa myös Romelu Lukaku sekä Alexandre Lacazette. Aiemmin Tykkimiehiin linkitettiin myös Jamie Vardy, mutta Englannin maajoukkuehyökkääjä ennätti jo tehdä jatkosopimuksen Leicesterin kanssa.