Watford on ilmoittautumassa mukaan kamppailuun West Bromwich -hyökkääjä Saido Berahinosta. Englannin kaikissa ikäkausimaajoukkueissa pelanneen hyökkääjän uskotaan irtoavan seurastaan 23 miljoonan euron siirtosummalla.

Watfordin uusi päävalmentaja Walter Mazzarri on valmis hankkimaan Berahinon vahvistaakseen joukkueensa hyökkäystä. Watfordin uskotaan jättävän tarjouksen pelaajasta lähipäivinä.

Stoke on jahdannut pelaajaa viimeiset kolme viikkoa, mutta seura ei ole halukas maksamaan pelaajasta 17 miljoonaa euroa enempää. Berahinolla on sopimusta West Bromwichin kanssa jäljellä vielä yksi vuosi.

Telegraphin mukaan Stoke teki Berahinosta viime viikolla suullisen tarjouksen, mutta seurat eivät ole päässeet sopuun pelaajan hinnasta. Nyt Watford aikoo hypätä neuvottelujen väliin, ja kaapata 22-vuotiaan pelaajan itselleen.

Watford on aiemmin hankkinut jo Nigerian maajoukkuepelaaja Isaac Successin seuran siirtoennätyksellä. Seuran toimitusjohtaja Scott Duxbury onnistui suostuttelemaan myös hyökkääjä Troy Deeneyn pysymään seurassa, vaikka Leicester oli hyökkääjän perässä.

Viime kesänä Tottenham jahtasi Berahinoa pitkään, tehden pelaajasta neljä tarjousta, mutta West Bromwich hylkäsi ne kaikki.

Berahinolla oli viime kaudella vaikeaa, kun maaleja syntyi vain neljä 33 Valioliiga-ottelussa.