Valioliigaan noussut Middlesbrough on ollut siirtomarkkinoilla hyvin aktiivisena. Nyt seura on hakenut vuorostaan työlupaa keskuspuolustaja Nevan Suboticille. Asiasta uutisoi Gazzetta Live.

Borussia Dortmundin keskuspuolustaja Subotic etsii itselleen uutta seuraa ja pelaajaa viedään nyt kovaa vauhtia Boroon. Tiettävästi serbialainen olisi siirtymässä seuraan kolmivuotisella sopimuksella ja 10 miljoonan euron siirtosummalla. Kaupan tekeminen edellyttää kuitenkin työluvan saamista pelaajalle.

Middlesbrough odottaa ensimmäisen työlupahakemuksen tulevan hylätyksi pelaajasta, joka lopetti maajoukkueuransa vuonna 2013. Valioliiga-seura uskoo kuitenkin muutoksenhaun onnistuvan ensimmäisessä vaiheessa. Subotic olisi seuran kovapalkkaisimpia pelaajia sekä saapuisi Bundesliigasta, joka edesauttanee työluvan saamisessa.

Subotic on edustanut vuodesta 2008 lähtien Dortmundia pelaten seurassa 258 ottelua. Vastuuta serbialaiselle ei enää ole luvassa ja toppari on saanut luvan neuvottelemiseen muiden seurojen kanssa.