Sarjanousija Hull City on kokenut kovan takaiskun uuden Valioliiga-kauden alla. Puolustaja Moses Odubajo joutuu polven eturistisidevamman vuoksi puoleksi vuodeksi sivuun. 22-vuotias britti loukkaantui perjantain harjoitusottelussa Grimsby Townia vastaan.

– Nämä ovat ensinnäkin todella ikäviä uutisia Mosesille. Hän oli meille viime kaudella korvaamaton, kun nousimme takaisin Valioliigaan. Odotamme hänen olevan huippupelaaja vielä useamman vuoden ajan, Tigers-manageri Steve Bruce harmitteli Sky Sportsille.

– Tiedän miten paljon hän halusi todistaa taitonsa Englannin korkeimalla tasolla. Nyt hänen täytyy istua ensimmäinen puolikas sivussa. Tämä on kova isku sekä hänelle ja seuralle.

Odubajo pelasi viime kaudella 45 ottelua Tigersin avauksessa. Laitapuolustajalta jäi vain yksi ottelu väliin Mestaruussarjassa.