Kevään ja kesän aikana ei olla koettu varmasti päivääkään ilman uutisia Zlatan Ibrahimovićista. Manchester Unitedin Kiinan-kiertueen väliin jättänyt ruotsalaishyökkääjä on viimein liittymässä joukkueen kokoonpanoon toden teolla Göteborgissa, jossa United kohtaa lauantaina Galatasarayn.

Zlatanin entinen hyökkääjäpari Ruotsin maajoukkueessa, Henrik Larsson, uumoilee tapahtumasta todella massiivista.

-Zlatan on Ruotissa todellinen jättiläinen. Hän on ehdoton numero yksi; kaikki tietävät hänet, ja puhuvat hänestä jatkuvasti, Larsson kertoi Unitedin sivustolla.

-Uskon hänen pystyvän palauttamaan Manchester Unitedin terävimmälle huipulle.

Larsson ei usko iän vieläkään tulevan 34-vuotiaan Ibrahimovicin tielle.

-En usko että ikä vaikuttaa. Hän on hyvässä kunnossa, ja pitää huolta itsestään. Toivon, että kaikki menee hyvin. United ansaitsee sen, ja Zlatan ansaitsee kaiken hyvän mitä hän voi saavuttaa. On todellinen ilo nähdä Ruotsin kaikkien aikojen jalkapalloilija tässä seurassa.

– Kun jalkapalloilija saavuttaa tietyn tason, kyse ei ole siitä että joku olisi antanut hänelle kaiken valmiina. Kysymys on pelaajan omasta työskentelyetiikasta.

Zlatan on myöntänyt pitäneensä Larssonia ”jumalana” murtautuessaan itse aikoinaan maajoukkueeseen. Entinen Barcelona- ja Celtic -pelaaja vähättelee luonnolisesti näitä kommentteja.

-Pidimme huolta kaikista pelaajista, jotka tulivat maajoukkueen mukaan. Näin toimivat myös ne, jotka olivat kokeneempia meidän itse noustessamme siihen.

Unitedin ja Galatasarayn välinen ottelu pelataan lauantaina 30. heinäkuuta alkaen kello 20.30 Suomen aikaa.