Tammikuussa 2015 norjalainen Martin Odegaard nousi suurin yleisön tietoisuuteen, kun pelaaja siirtyi vain 16-vuotiaana Real Madridiin. Siirto oli sinänsä yllätys, koska nuorukainen piti unelmaseuranaan Liverpoolia. Asiasta uutisoi Liverpool Echo.

Odegaard kiinnosti ympäri Eurooppaa, kun suurseurat olivat huomanneet pelaajan lahjakkuuden Norjan liigan Stromsgodsetissa. Lopulta pelaaja päätyi kuitenkin valitsemaan seurakseen Real Madridin.

Espanjassa asiat eivät ole menneet kuitenkaan odotetulla tavalla. Norjalainen on pelannut lähinnä Real Madridin reservijoukkuessa Castillassa, eikä edustusmiehistössä ole tullut esiintymisiä kuin yhden ottelun verran. Se on paljon vähemmän mitä nuorelta mieheltä odotettiin siirron yhteydessä.

Pelaajan tiedetään pitävän kovasti Liverpoolista, jonne pelaajan uskottiin siirtyvän Norjasta. Nyt, kun Odegaardille etsitään lainaseuraa, toivoo norjalainen, että Liverpool tekisi pelaajasta tarjouksen.

Todennäköistä on, että Odegaard lainataan tulevaksi kaudeksi toiseen seuraan, mutta haluaako madridilaisseura lainata pelaajansa Valioliigaan, on asia erikseen.