Valioliigan viime viime viikonloppuna voitolla mestarijoukkue Leicesteristä aloittanut Hull on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen keskikenttäpelaajansa Sam Clucasin kanssa.

25-vuotias pelaaja siirtyi Tiikereihin viime vuoden heinäkuussa ykkösliigan Chesterfieldistä. Clucas oli tärkeä osa joukkuetta, joka teki viime kauden päätteeksi pikapaluun Valioliigaan. Hän pelasi 52 ottelussa, teki kuusi maalia ja antoi kahdeksan maalisyöttöä playoffien kautta tapahtuneeseen nousuun päättyneellä kaudella.

-Nautin todella viime kaudestani täällä, enkä varmasti unohda sitä pitkään aikaan. Minulla on hyvät välit niin henkilökuntaan, pelaajiin kuin kannattajiin täällä. Henki joukkueessa on todella hyvä, ja olemme todella päättäväisiä Valioliiga-tavoitteittemme täyttämisen suhteen kaudella, Clucas sanoo seuran sivustolla.

Hullin valmentajana toistaiseksi toimiva Mike Phelan näkee jatkosopimuksen tehneessä pelaajassa paljon hyvää.

-Sam oli iso osa viime kauden menestystämme. Hän pelaa luovasti, ja luo maalipaikkoja keskikentältä. Hän ei kuitenkaan ole meille tärkeä vain pelillisten ominaisuuksiensa vuoksi; sitoutuminen, päättäväisyys ja keskittyminen ovat hänen vahvuuksiaan.