Englannin Liigacupia jatkettiin keskiviikkona neljän ottelun voimin. Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistui Fulhamin ja Middlesbroughin väliseen otteluun, jossa Fulhamin maalia vartioi Jesse Joronen.

Middlesbroughin lisäksi Valioliigasta olivat mukana Burnley, Bournemouth ja Sunderland. Kaksi jälkimmäistä selvittivät tiensä seuraavalle kierrokselle. Cherries kaatoi vieraassa Kakkosliigassa pelaavan Morecamben 1-2-lukemin. Maalinteossa vierailijoilta onnistuivat Max Gradel ja Marc Wilson.

Sunderland isännöi Stadium of Lightilla Ykkösliigassa pelaavaa Shrewsburyä. Ottelun ainokaisen osuman iski Man United -laina Adnan Januzaj ottelun viimeisillä minuuteilla.

Kakkosliigassa pelaavan Accrington Stanleyn kotinurmi Crown Groundilla oli paha paikka Burnleylle. Varsinaisen peliajan loppuun mentiin maalittomassa tasapelissä, ja maaliton tilanne jatkui aina jatkoajan viimeiselle minuutille saakka. Lopulta 120. minuutilla Accrington-puolustaja Matthew Pearson pääsi huudattamaan kotiyleisöään tekemällä ottelun voittomaalin.

Jatkoajalle mentiin myös Fulhamin ja Middlesbrougin välisessä kohtaamisessa. Boro sai otteluun mainion alun David Nugentin ohitettua Jorosen ottelun 8. minuutilla. Craven Cottagen kotiyleisö sai kuitenkin suun täydeltä makeaa 54. minuutilla, kun vierailijoiden puolustaja Julien De Sart möhli pallon omaan verkkoon.

Varsinaisen peliajan päätyttyä 1-1-tilanteeseen, oli edessä jatkoaika. Ainoana pelaajana onnistui Fulhamin Lasse Vigen Christensen, kun ottelua jäljellä seitsemän minuuttia. 2-1-lukemat jäivät lopputulokseksi, jonka myötä Fulham ja Jesse Joronen nähdään Liigacupin 3. kierroksella.

Liigacup keskiviikkona

Accrington-Burnley 1-0 ja. (0-0)

1-0 Matthew Pearson (120.)

Fulham-Middlesbrough 2-1 ja. (1-1)

0-1 David Nugent (8.)
1-1 Julien De Sart om. (54.)
2-1 Lasse Vigen Christensen (113.)

Morecambe-Bournemouth 1-2 (1-1)

0-1 Max Gradel (8.)
1-1 Cole Stockton (14.)
1-2 Marc Wilson (54.)

Sunderland-Shrewsbury 1-0 (0-0)

1-0 Adnan Januzaj (83.)