Sunnuntain iltapäiväottelussa Vicarage Roadilla nähtiin hurja ensimmäinen vartti. Kotijoukkue Watfordilla oli kaksi loistopaikkaa ottaa johtoasema Manchester Unitedia vastaan. Ensin Troy Deeney jäi kurotuksessaan maaliviivalla vain senttien päähän pallosta. Sen jälkeen United-vahti David de Gean ja Chris Smallingin käsittämättömän huonon kommunikaation seurauksena Odion Ighalo sai eteensä metrikaupalla tyhjää maalia, mutta ampui ohi.

United piti ottelun alussa palloa vähän Hornetsia enemmän, mutta keltaiset loivat selkeästi vaarallisempia tilanteita. 20 minuutin pelin jälkeen Zlatan Ibrahimovic pääsi ampumaan kovaa lähietäisyydeltä – sivuverkkoon.

Daryl Janmaat ja Anthony Martial löivät päänsä yhteen pahan näköisesti Watfordin rangaistusalueen rajalla. Varsinkin United-pelaajaa hoidettiin kentän pinnassa pitkään, mutta molemmat pystyivät jatkamaan peliä.

30. minuutilla Paul Pogba ampui kaukaa – ylärimaan. Neljä minuuttia tästä kotijoukkue viimein onnistui. Etienne Capoue sai pallon Martialin kömpelön pelin ja tiukan kamppailun seurauksena. Pommi de Gean jalan kautta verkon perukoille. Ansaittu 1-0-johto Hornetsille. Tilanteen jälkeen Martial jäi taas maahan pitelemään päätään, eikä selvästikään ollut kunnossa jatkamaan. Ranskalaisen olisi mitä ilmeisimmin pitänyt tulla pois kentältä jo päiden kolahduksen jälkeen.

United-leirissä maalia edeltänyt tilanne nähtiin luonnollisesti Watford-pelaajan rikkeenä.

@jamesfern@techhub.social

@JamesFern83
If that Martial head injury had happened in Rugby, we'd be furious he was allowed to continue. Premier League still has a lot to learn.

Zlatan pääsi vielä kahteen otteeseen kaksin Watford-vahti Heurelho Gomesin kanssa ennen taukoa, tuloksetta.

Heurelho Gomes didn't make a single save in the first-half.

David De Gea made 2.

Toinen jakso Unitedin komennossa, kunnes…

José Mourinho antoi noin tunnin pelin jälkeen työaikaa Juan Matalle. Tämä korvasi kentällä Antonio Valencian, vaikka moni odotti täysin hukassa olleen Wayne Rooneyn löytävän tiensä penkille.

Välittömästi vaihdon jälkeen Marcus Rashford toi Unitedin tasoihin. Zlatanin keskityksen jälkeen pallo pomppi maalin edustalla, ja nuori tähti asetti jalkansa oikeaan väliin, 1-1. Vierasjoukkue vaikutti tulleen toiselle jaksolle ensimmäistä paremmin hereillä. Tasoitusmaalin jälkeen se sai pakotettua Hornetsin pitkiksi ajoiksi täysin puolustuskannalle, ja myös vapaapotkut tuomittiin järjestäen joukkueen hyväksi.

79. minuutilla Zlatan pääsi puskemaan rangaistuspilkun tietämiltä kovaa, Gomes teki hyvän torjunnan.

Keltainen pommi jysähti kun ottelua oltiin pelattu 83. minuuttia. Juuri vaihdosta tullut Juan Camilo Zuniga sai hyvän syöttöyhdistelmän jälkeen boksiin, ja ampui sekä lujaa että tarkasti takanurkkaan. 2-1.

Lisäajan viimeisellä minuutilla nähtiin punaisten pyristelyt lopettanut kuolinisku, kun Marouane Fellaini rikkoi edellisen maalin tekijää boksissa – rangaistuspotku. Troy Deeney ampui ylös sellaisella voimalla että de Gea saa olla tyytyväinen ettei ehtinyt eteen.

Unitedille kolmas tappio putkeen, Herhiläisille riemukas ja ansaittu voitto 3-1.

Watford have beaten Man Utd in the league for the first time since 1986.