Crystal Palacen keskikenttäpelaaja Joe Ledley rohkaisee seuran pelaajia hyödyntämään mahdollisuutensa keskiviikkoisessa ottelussa Southamptonia vastaan.

Palacen manageri Alan Pardew on tehnyt selväksi, että hän aikoo tehdä muutoksia joukkueen avauskokoonpanoon joukkueiden kohdatessa toisensa Liiga-cupin kolmannella kierroksella. Ledley puolestaan on muistuttanut, että se on loistava mahdollisuus pelaajille, jotka harvemmin pääsevät avauksessa kentälle.

– Ei ole väliä, keitä kentällä on. Jokainen heistä edustaa Crystal Palacea, ja se täytyy tehdä parhaalla mahdollisella tavalla. Totta kai se tulee olemaan vaikeaa, sillä Southampton on hyvä joukkue. Olemme pelanneet heitä vastaan Cupeissa muutaman kerran ja voittaneet, mutta tiedämme, että ottelusta tulee kova, Ledley sanoi Sky Sportsille.

Palace lähtee peliin loistavista asetelmista voitettuaan Stoken Valioliigassa sunnuntaina. Voitokkaasta tuloksesta huolimatta Pardew’n on käytettävä kaikkia jalkeille saamiaan pelaajia, sillä viikonloppuna se matkaa Sunderlandin vieraaksi Valioliigassa.

– Kokoonpanossa tulee olemaan paljon muutoksia. Totta kai haluamme voittaa, mutta kentällä nähdään muutamia uusia pelaajia. Lisäksi minun täytyy lepuuttaa heitä, jotka pelasivat Stokea vastaan, ja tulevat pelaamaan ensi viikonloppuna, Pardew toteaa.