West Ham -legenda Billy Bonds haukkuu seuran uuden London Stadiumin. Miehen mukaan stadion on kuin saari kaiken ulkopuolella, eikä sen pinta ole riittävän hyvässä kunnossa jalkapalloa varten. Hän uskoo kannattajien kuitenkin tottuvan outoon ympäristöön.

Hammersit muuttivat uudelle stadionille kesän aikana, mutta kotiotteluita ei ole saatu vietyä läpi ongelmitta. Ottelussa Watfordia vastaan järjestysmiehet eivät saaneet pidettyä koti- ja vieraskannattajia erossa toisistaan, eikä rähinöiltä säästytty. Osa West Ham -kannattajista on jäänyt vaille istumapaikkoja, kun taas joillain paikoilla ei pääse lainkaan mukaan ottelun tunnelmaan. Tuollaisella paikalla istui myös Bonds, joka esiintyi seuran paidassa lähes 700 kertaa.

– Istuin Watford-ottelussa median takana. Olin kaukana kentästä, enkä voinut päästä lainkaan ottelun tunnelmaan, Bonds harmitteli.

Juuri jalkapallostadionille tyypillisen tunnelman puuttuminen harmittaa Bondsia. Katsomo on kaukana pelikentästä, eikä fanien pitämä metelikään tahdo kantaa.

– Mielestäni tämä ei ole jalkapallokenttä. Yritin kertoa sitä jo aiemmin, mutta en saanut juuri kannatusta, koska olimme joka tapauksessa muuttamassa. Nyt olemme täällä, ja tämä on kotimme kauan. Tiedämme, että stadionilla on ongelmia, mutta joukkueemme pelaa joka tapauksessa siellä. Jos olet Wet Ham -fani, sinun on totuttava siihen, Bonds jupisi.

Lähde: kumb.com/story.php?id=130322