Daily Telegraphin lahjusskandaalissa mukana oleva Jimmy Floyd Hasselbaink on yhdessä seuransa Queens Park Rangersin kanssa antanut vastineen brittilehden videolle ja lahjusväitteille.

Hasselbainkista julkaistiin aiemmin video, jolla tämä suostuu 55 000 punnan lahjusta vastaan lähtemään Singaporeen puhumaan Kaukoidässä toimivan firman sijoittajille. Firma olisi ollut mukana pelaajasiirtojen suosittelussa QPR:ään.

– Olen tänään juristieni kautta vastannut kaikkiin Daily Telegraphin minuun kohdistamiin syytöksiin, Hasselbaink aloittaa QPR:n tiedotteessa.

– Herra McGarvey ja neiti Newell Telegraphista lähestyivät minua tekeytyneinä pelaaja-agenteiksi. He tarjosivat minulle maksua, jotta käyn puhumassa Singaporessa. En näe mitään erikoista maksun tarjoamisessa siitä, että pidän puheen. En tehnyt minkäänlaisia vastalupauksia.

– En pyytänyt QPR:ää hankkimaan yhtään pelaajista, joita McGarvey ja Newell kertoivat edustavansa. En koskaan ole enkä koskaan aio suositella pelaajahankintaa henkilökohtaiseksi hyödykseni. Kiellän kaikki minun tekoihin kohdistuneet syytökset, entinen Chelsea-hyökkääjä päätti.

QPR lisää tiedotteessaan, että on tietoinen syytöksistä manageriaan kohtaan. Seura ottaa vakavasti kaikki väärinkäytöksiin liittyvät syytteet. QPR luottaa Hasselbainkiin ja lupaa tutkia asiaa myös omasta takaa.

Telegraphin paljastukset lahjuksista saivat aiemmin Englannin maajoukkuemanagerin Sam Allardycen eroamaan tehtävistään (lue lisää).