Manchester Unitedin tämän kauden joukkue on jalkapallohistorian kallein, kun mittarina käytetään pelaajista maksettuja siirtosummia ja pelaajille maksettuja palkkoja.

Jalkapallon kansainvälinen tutkimuskeskus CIES laski Unitedin joukkueen hinnaksi 718 miljoonaa euroa. Se on 185 miljoonaa kalliimpi kuin viime vuonna. Joukkueen hintaa nosti tuntuvasti Paul Pogba, joka hankittiin viime kesänä maailmanennätyshintaan.

Real Madrid on listalla toisena 634 miljoonan euron joukkueellaan. Kolmas 600 miljoonan rajan rikkonut on Manchester City (611). 10 kalleimman joukkueen sakkiin mahtuvat myös Barcelona (485), Chelsea (481), PSG (455), Juventus (395), Arsenal (381), Bayern München (357) ja Liverpool (356).

CIES muistuttaa jutussaan, että joukkueen hinnan ja kotimaisen sarjan sijoituksen välinen korrelaatio on vahva. Poikkeuksen tarjosi viime kaudella Leicester, jonka joukkue oli neljänneksi edullisin Valioliigassa.