Mestaruussarjassa pelaava Cardiff on vahvistanut rivejään peräti kolmella pelaajalla. Seura on ollut vajaan viikon manageri Neil Warnockin komennossa.

Toppari Sol Bamba teki kesään 2018 asti ulottuvan sopimuksen walesilaisseuran kanssa. 31-vuotias Bamba on edustanut Englannissa aikaisemmin Leicesteriä ja Leedsiä, joka oli miehen edellinen seura.

Laituri Junior Hoilett teki puolestaan ensi kesään asti ulottuvan sopimuksen. 26-vuotias laituri on Warnockille tuttu pelaaja QPR:n ajoilta, jossa kanadalainen pelasi vuodesta 2012 lähtien.

Kolmas hankinta on hyökkääjä Marouane Chamakh. 32-vuotias hyökkääjä on edustanut Valioliigassa sekä Arsenalia että Crystal Palacea. Myös Chamakh on Warnockille tuttu pelaaja Crystal Palacen vuosilta. Marokkolaisen sopimus kattaa walesilaisseuran verkkosivujen mukaan tammikuulle saakka.

Kaikki pelaajat olivat sopimuksettomia pelaajia. Näin ollen Cardiff värväsi pelaajat ilman siirtokorvausta.

Cardiff on Mestaruussarjan taulukossa toiseksi viimeisenä. Joukkue on hävinnyt seitsemästä edellisestä sarjaottelustaan kuusi. Warnock saa tulikasteensa walesilaisseuran peräsimessä perjantaina, kun Cardiff kohtaa kotikentällään Bristol Cityn.