Jalkapalloagentti Scott McGarvey, 53, sanoo Sky Sportsin haastattelussa olevansa suunniltaan Englannin maajoukkueen managerin Sam Allardycen potkuihin johtaneiden tapahtumien johdosta.

McGarvey katuu omaa osuuttaan skandaalissa. Hän esitteli Allardycen sijoittajina esiintyneille Daily Telegraphin toimittajille, jotka paljastivat managerin neuvot pelaajasiirtoja koskevien sääntöjen kiertämisessä.

– Olen järkyttynyt Samin puolesta. En keksi mitään pahempaa, jota elämässäni olisi voinut tapahtua. Hänen täytyy ajatella minun olevan vastuussa, koska minä vein hänet tapaamiseen, mutta hän on tullut esiin vain minuun liittyen. Hän ei ole missään vaiheessa puhunut rahasta, McGarvey toteaa Sky Sportsille.

– Uskonko hänen pitävän minua syyllisenä? Hän on tuntenut minut kauan. Hän tietää, etten ikinä tekisi tuota hänelle tai kenellekään muulle jalkapallossa.

McGarvey yllättyi siitä, että skandaali maksoi 62-vuotiaalle Allardycelle unelmien työpaikan – vain 67 päivän jälkeen.

– Pystyn ymmärtämään sen, jos hän ei enää puhu minulle. Minun on kunnioitettava sitä, mutta toivon, ettei niin käy, koska meillä on pitkä yhteinen historia. Se voi viedä aikaa, koska tiedän sen, kuinka paljon Englannin managerin paikan menettäminen satuttaa häntä. Sillä ei ole väliä, jos menetät työsi Crewen managerina, mutta se on vitsi, jos olet Englannin manageri ja menetät työsi yhden pelin jälkeen.

Agentti uskoo Allardycen palaavan ennen pitkää takaisin kentän laidalle.

– Sam tulee takaisin, koska hän on ollut manageri kauan ja nykypäivän managerin on oltava henkisesti vahva. Kun hän sanoo haluavansa takaisin jalkapallon pariin, hän hukkuu tarjouksiin.

Sky Sports News

@SkySportsNews
WATCH: Scott McGarvey 'devastated' to have cost Sam Allardyce his @England job: skysports.tv/98tPpS #SSNHQ snpy.tv/2derCfo