Valioliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Alan Shearer on kritisoinut julkisesti Leicesterin hyökkääjän Jamie Vardyn, 29, asennetta. Mestaruuskaudella hurjan maalimäärän paukuttaneen Vardyn maaliton putki on jo kahdeksan ottelun pituinen, jos seura- ja maaottelut huomioidaan.

– Jamie käy läpi kuivaa kautta, eikä se lopu murjottamalla, koska sitä hän näyttää tällä hetkellä tekevän, Shearer sanoo The Sunin mukaan.

– Hän ei tee samoja asioita kuin viime kaudella ja aiheuta puolustajille tarpeeksi ongelmia. Hän tekee sen helpoksi heille. Siinä on yrityksen puutetta. On tehtävä kovasti töitä päästäkseen huipulle, mutta siellä pysymiseksi on tehtävä vieläkin kovemmin töitä.

Leicester hävisi viime viikonlopun vierasottelussaan Chelsealle 0–3. Claudio Ranierin suojatit ovat voittaneet tällä kaudella vasta kaksi liigakamppailua.

– Mestaruuden voittaminen viime kaudella oli Leicesteriltä hämmästyttävä saavutus, mutta mikä kontrasti tämä kausi siihen on. Voittaessaan Valioliigan Claudio Ranierin joukkueessa oli todellista energiaa, mutta se on nyt poissa. Kyllä, he menettivät pääpelaajansa N’Golo Kanten, mutta he käyttivät rahaa, eikä minkään asian olisi pitänyt viedä heidän intohimoaan, pohtii Shearer.