Barcelonalla on ongelma oikean pakin tontilla.

Kyseiselle pelipaikalle varsinaisia vaihtoehtoja on kaksi: Sergi Roberto ja Aleix Vidal. Roberto on koulutukseltaan keskikenttäpelaaja, ja Vidal taas on kaukana päävalmentaja Luis Enriquen suosiosta.

Lähellä Barcelonaa oleva lehti Mundo Deportivo on useampaan otteeseen listannut pelaajia, joista Barcelona on kiinnostunut. Tiettävästi katalaaniseura hakee Robertolle tuuraajaksi kokenutta (yli 30-vuotiasta) ja samalla edullista pelaajaa.

Vaihtoehtoja ovat MD:n mukaan muun muassa Darijo Srna ja Stephan Lichtsteiner. Uutena nimenä mukaan on vedetty lähes kaikkien hämmästykseksi Stoken Glen Johnson. Johnson toki täyttäisi tietyt ehdot, sillä hän on 32-vuotias ja hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä. Lisäksi Johson saisi Barcelonassa pelata europelejä.

Twitter-kansa on suhtautunut asiaan huumorilla.

– Jos Barca hankkii Glen Johnsonin, se antaa puoliammattilaisille toivoa siitä, että vaikka pelaisi kuinka huonosti, mahdollisuuksia on, käyttäjä James twiittas.

If Barca sign Glen Johnson it gives hope to semi-professional footballers everywhere that no matter how shit they play they might make it.

Barcelona haluaa Glen Johnsonin??? Luovutan jalkapallon suhteen… Tom McCormack kirjoitti.

Tom McCormack

@Tomccormack92
Barcelona want Glen Johnson??? I give up on football...

Jos Glen Johnson voidaan yhdistää Barcaan, minä lähetän CV:ni Wiganille ja Wolvesille… Nyt ihan oikeasti… Gaffer Byron twiittasi.

Jos Glen Johnson oikeasti menee Barcelonaan, omistan tilini hänelle kahdeksi kuukaudeksi, Punjabiwabi sanoi.