Chelseaa vuosina 2001-14 edustanut Frank Lampard on hetki sitten vahvistanut jättävänsä MLS-seura New York City FC:n. 38-vuotias keskikenttäpelaaja vahvisti asian Instagram-tilillään.

Lampard edusti New York Cityä kahden vuoden ajan. Ajanjaksolle mahtui myös kohua herättänyt lainasiirto Manchester Cityn riveihin. Lampard ei tiedottanut uransa seuraavasta siirrosta tiedotteessaan, mutta lupasi kertoa tulevaisuuden suunnitelmistaan hyvin pian.

Kokenut keskikenttäpelaaja jatkoi vahvaa maalitehtailuaan myös MLS-liigassa. Lampard heilutti maaliverkkoja kuluvalla kaudella 12 kertaa. Kaikkiaan Lampard teki 31:ssa ottelussa 15 maalia yhdysvaltalaisseuralle.

38-vuotias englantilainen päätti uransa Englannin maajoukkueessa kaksi vuotta sitten. Lampard edusti The Three Lionsia kaikkiaan 106 kertaa. Maaleja maajoukkueessa syntyi 29 kappaletta.