Englannin Ykkösliigassa pelaavan Peterborough’n keskikenttäpelaaja Michael Bostwick nousi saarivaltakunnassa otsikoihin syötöllä, joka leimattiin välittömästi ”kauden huonoimmaksi syötöksi”. Kokonaan 28-vuotiaan Bostwickin ei kuitenkaan tarvitse harhasyötöstään vastuuta kantaa – vaikka käynti optikollakaan ei olisi pahitteeksi – vaan syytä on vieritetty myös seuran paitavalinnan niskaan.

Neonväriset peliasut ovat vallanneet alaa etelästä pohjoiseen ja idästä länteen, ja Bostwickin kohdalla Peterborough’n neonkeltainen väritys teki tepposet. Bostwick yritti jakaa viikonlopun Northampton-ottelussa pelivälinettä kentän laitaan, mutta pallo ei syötön vastaanottajalle kelvannutkaan. Eikä ihme, sillä syötön kohteena oli ottelun järjestysmies. Tämän turvaliivi kun sattui olemaan tismalleen samanvärinen kuin Bostwickin joukkueen pelipaita.

Louise Ellis Davies ☮💕

@louanndavies
Well if they will play in the same colour as the stewards/police/paramedics etc

Telegraph pyrkii ymmärtämään Bostwickin erehdystä mitä soveliaimmin. Asiaa ei lainkaan auttanut, että jopa pallopojat kantoivat neonkeltaisia liivejä saati se, että Bostwick sai ottelun ainoana pelaajana keltaisen kortin. Vähän liikaa keltaista yhdelle miehelle.

Ottelu sai kuitenkin Peterborough’n kannalta kirkkaan loistavan lopun, sillä se voitti pelin lisäajan maalilla 1-0. Joukkue jatkaa Ykkösliigan viidennellä sijalla ja taistelee noususta Mestaruussarjaan, mutta neonväriset pelipaidat sarjaporrasta ylempänä tuskin olisivat kovin kovassa huudossa.