Englannin entinen maajoukkuevahti Paul Robinson pääsi lauantaina yllättäen pelaamaan ensimmäisen Valioliigaottelunsa neljään vuoteen, kun Burnley isännöi Turf Moorilla Manchester Cityä. 37-vuotias britti nousi kehiin takaportin kautta ykköskoppari Tom Heatonin loukkaannuttua.

Robinson ei suinkaan näyttänyt olevan ruosteessa. Englantilainen muun muassa pysäytti avausjaksolla Sergio Agüeron laukauksen hyvästä paikasta.

Robinson ei uskonut itse pelaavansa enää Valioliiga-tasolla.

– Kun päätin palata kentille, en uskonut enää saavani mahdollisuutta pelata Valioliigassa. Olen saanut itseni kuntoon ja mahdollisuus pelata tänään oli kirsikka kakun päälle. Tämä on kuin pyörällä ajoa. Pelasin viimeksi kilpailullisen pelin kaksi vuotta sitten ja Valioliiga-pelistä ehti kulua jo neljä vuotta, Robinson iloitsi Burnleyn verkkosivuilla.

Robinson pystyi tulemaan lauantain peliin paineitta, sillä Burnley oli selkeä altavastaaja. Lopulta 2-1-numerotkin olivat siedettävät.

– Nautin todellakin. Minulla ei ollut tässä tilanteessa hävittävää. Meiltä odotettu mitään, enkä odottanut itseltäni mitään, Robinson lisäsi.