Valioliigassa 16:ntena majailevan West Hamin nimimies Dimitri Payet saa kovaa ryöpytystä Sky Sportsin asiantuntijalta Paul Mersonilta. Ranskalainen oli viime kaudella yksi liigan parhaista pelaajista, mutta tämä syksy on sujunut huomattavasti vaisummin.

Payet on mainittu viime aikoina monissa siirtohuhuissa, mutta Hammersin managerin Slaven Bilićin mukaan mies ei ole lähdössä mihinkään Itä-Lontoosta. Merson kuitenkin korostaa, että pelaajan on lisättävä jatkossa työmääräänsä.

– Manchester United teki minuun vaikutuksen keskellä viikkoa (Liigacupissa), mutta se pelasi heikkoa West Hamin joukkuetta vastaan, joka pelasi käytännössä kymmenellä miehellä – Dimitri Payet ei näytä laisinkaan kiinnostuneelta, hän toteaa Sky Sportsin verkkosivuilla.

– Neuvoisin häntä tarttumaan härkää sarvista ja auttamaan joukkueen pois tästä putoamistaistelusta. Hän näyttää pelaajalta, joka haluaa olla siirtymässä muualle. Jos West Hamia ei olisi, kukaan ei olisi koskaan kuullut Payet’sta – hän ei pelaisi edes Ranskan maajoukkueessa.

Payet siirtyi West Hamiin vuonna 2015 11 miljoonalla punnalla. Mersonin mielestä ranskalaisen on noustava esiin, kun seura on vaikeassa tilanteessa.

– Hän on velkaa West Hamille, joka otti riskin hänen kanssaan ja toi hänet pois ranskalaisesta jalkapallosta. West Ham teki hänestä supertähden. Hänen on varmistettava, että West Hamin kausi on hyvä. Sitten, kauden jälkeen, hän voisi saada siirtonsa. Näyttää siltä, että hän panee itsensä West Hamin edelle. Hänen asenteensa ei auta pukuhuoneessa. Katsokaa, miltä hän näytti Ashley Fletcherin tehtyä maalin Old Traffordilla, hän ei näyttänyt tyytyväiseltä.