Manchester United aikoo käydä tosissaan kauppaa tammikuun siirtoikkunan aikana.

The Times tietää kertoa, että United on lähellä Victor Lindelöfin hankkimista. Ihan halvalla ruotsalaistoppari ei irtoa. Timesin mukaan Benfica vaatii 22-vuotiaasta pelaajasta 42 miljoonaa puntaa, eli noin 50 miljoonaa euroa.

Lindelöf siirtyi Benficaan Västeråsista kesällä 2012. Portugalilaisseura on tekemässä hyvän tilin, sillä Benfica maksoi Lindelöfistä vaivaiset 60 000 euroa. Timesin mukaan Benfican edustajat ovat jo lentäneet Manchesteriin neuvottelemaan siirrosta.

Ihan pelkkään ostamiseen United ei ole lähdössä. José Mourinho aikoo tiettävästi rahoittaa ainakin osan Lindelöfin hankinnasta myymällä Memphis Depayn ja Morgan Schneiderlinin. Everton on Timesin mukaan kiinnostunut molemmista.

Eikä se ole vielä jäämässä tuohonkaan. Bastian Schweinsteiger on ilmeisesti myös lähtökuopissa. Häntä kohtaan kiinnostusta on esittänyt kuusi seuraa.

Ehkä isoimpana kalana Unitedin on mahdollisesti jättämässä Marouane Fellaini. Timesin mukaan keskikenttäpelaaja on jo sanonut joukkuekavereilleen miettivänsä lähtemistä tammikuussa. Fellaini on tällä kaudella saanut runsaasti kritiikkiä jopa omilta kannattajiltaan.

Fellaini nähtiin eilen Milanossa. AC Milan haluaisi belgialaisen tiettävästi talven siirtoikkunan aikana.