Patrick van Aanholt on kovaa vauhtia siirtymässä Sunderlandista Crystal Palaceen.

Palacen manageri Sam Allardyce vahvisti lehdistötilaisuudessa, että van Aanholt on suorittamassa seuran lääkärintarkastusta.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
Allardyce confirms Van Aanholt is having a medical here today. "He's in the process, at the moment."

Van Aanholt on Allardycelle tuttu mies Sunderlandista. Ei siis ihme, että Allardyce otti kaksikon yhteisen historian puheeksi.

– Van Aanholt oli tärkeä pelastaja meille viime kaudella. Merkittävä osa menestystarinaa, Allardyce sanoi Palacen twiitin mukaan.

– Hänen maali- ja maalisyöttömääränsä olivat valtavia. Hänen puolustuspelinsä parantui alaisuudessani, ja hän kuunteli neuvoja.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
SA: Van Aanholt was a major saviour in our run at Sunderland last season. Major part of that success story.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
SA: Goals and assists contribution was massive. His defending improved under me and he listened to advice. Lot of energy from him & Schluppy

Sky Sportsin mukaan Palace ja Sunderland ovat jo sopineet 14 miljoonan punnan (16,4 miljoonaa euroa) kaupasta. Summa on suuri, sillä Transfermarktin tilastoinnin mukaan Palace on maksanut historiansa aikana vain yhdestä pelaajasta enemmän. Christian Benteke saapui Liverpoolista 31,2 miljoonalla eurolla.

26-vuotias van Aanholt operoi vasempana pakkina. Hän siirtyi Chelsean organisaatioon kesällä 2007 ja jatkoi lainakierteen jälkeen matkaansa Sunderlandiin kesällä 2014.

Tällä kaudella hollantilainen on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 26 ottelua. Tehoja on syntynyt kolmen maalin ja yhden maalisyötön verran. Allardycen mainitsemat ”massiiviset” tehot viime kaudelta tarkoittavat viittä maalia ja kolmea maalisyöttöä.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.