Asmir Begovicin on huhuttu jo jonkin aikaa olevan lähdössä Chelseasta muihin maisemiin. Bosniahertsegovinalainen on jäänyt täysin ykkösvahti Thibaut Courtois’n varjoon ja hänen tiedetään pyytäneen siirtoa muualle runsaamman peliajan toivossa.

Chelsean manageri Antonio Conte on kuitenkin todennut useaan otteeseen, ettei Chelsea luovu Begovicista ennen kuin pätevä ja kokenut korvaaja on tiedossa. Yhtenä vaihtoehtona on esiin nostettu Celticin Craig Gordon, mutta skottiseura on ollut haluton luopumaan miehestä Chelsean tarjoamaan hintaan.

Ratkaisu Chelsean maalivahtihakuun saattaakin löytyä Espanjan suunnalta. ESPN kertoo Chelsean olevan kiinnostunut myös Sevillan PSG:stä lainaamasta italialaisvahdista Salvatore Sirigusta. Sirigu on Contelle entuudestaan tuttu mies, sillä manageri valitsi äskettäin 30 vuotta täyttäneen Sirigun kakkosvahdikseen Italian viime kesän EM-joukkueeseen.

Sirigu oli vuosina 2011-2015 PSG:n monivuotinen ykkösvahti, mutta putosi hierarkiassa alaspäin pariisilaisten hankittua joukkueeseensa Kevin Trappin. Täksi kaudeksi Sirigu siirtyi Sevillaan, mutta sielläkin hän on jäänyt täysin Sergio Ricon varjoon.

Sirigun siirtohuhut saivat uutta pontta Espanjasta kantautuneista tuoreista tiedoista. Sevilla ei nimennyt italialaista sunnuntaina Espanyolin kohtaavaan 18 pelaajan miehistöönsä, ja koska taustalla ei tiettävästi ole loukkaantumistakaan, voi siirtorintamalla olla tapahtumassa jotain.