Liverpool ja Chelsea pelasivat tiistain huippuottelussa Anfield Roadilla 1-1 -tasapelin, joka piti mestaruustaistelun yhä ainakin jossain määrin avoimena. Kiivaan taistelun tuoksinassa nähtiin myös jalkapallokentältä kovin tuttu tilanne, kun Jürgen Klopp menetti malttinsa ja räjähti ottelun neljännelle erotuomarille.

Liverpool-manageri pyysi sittemmin käytöstään anteeksi ja kertoi tarkemmin oikeudenjakajan kanssa käymästään keskustelusta. Kyse ei ollut niinkään Chelsean oikeutetusti saamasta rangaistuspotkusta – jonka Liverpool-vahti Simon Mignolet torjui – vaan siitä, että Kloppin mielestä Liverpool olisi ansainnut sitä ennen vapaapotkun hyökkääjän rikottua Dejan Lovrenia.

Mignolet’n torjunnan jälkeen Klopp asettui naamat vastatusten neljännen erotuomarin Neil Swarbrickin kanssa, mutta saksalaisen mukaan tilanne ei ollut niin paha kuin miltä se kuvaruuduissa näytti.

– Sanoin Swarbrickille, että kukaan ei voi voittaa meitä. Se ei tietenkään pidä alkuunkaan paikkaansa, mutta juuri niin sanoin sillä hetkellä, Klopp kertoo Guardianissa.

– Palasin hänen luokseen ja sanoin: Anteeksi – puhun väärälle ihmisille. Hän vastasi: Ei se mitään, minä pidän intohimostasi, Klopp jatkoi.

– En ollut koskaan kuullut sellaista tuomarilta. Se oli siistiä.