Antoine Griezmann on yhdistetty yhä vahvemmin Manchester Unitediin. Atlético Madridissa spekulaatiota vähätellään.

25-vuotias Griezmann on pelannut Atletissa kesästä 2014 lähtien. Kahden viime kauden aikana hyökkääjä on saavuttanut madridilaisseurassa kaksi pronssisijaa La Ligassa, Espanjan Supercupin voiton ja Mestarien liigan finaalipaikan. Samaan aikaan United on sijoittunut Valioliigassa neljänneksi ja viidenneksi sekä voittanut kertaalleen FA Cupin.

– Griezmann Manchesteriin? Pikkuseuraan. Minä uskon ihmisten allekirjoittamiin sopimuksiin, ja se pätee myös Diego Simeoneen ja Griezmanniin, Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo kuittaili lehdistön uteluihin.

Griezmannin nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2021. On uumoiltu, että United löisi tulevana kesänä pöytään jopa 100 miljoonaa euroa. Sillä hinnalla Atletikin saattaisi heltyä myymään.

– Älkää syyttäkö minua hyökkääjän lähdöstä, kuten kaikkina edellisinä kertoina. Minua on syytetty (Sergio) Agüerosta, (Fernando) Torresista, (Diego) Forlánista, Diego Costasta ja nyt Griezmannista. Kuka on seuraava? Cerezo sanoi.