Lontoolaisseura Crystal Palace on nykyvireessään vahva ehdokas putoajaksi. Valioliigan viime viikonlopun kierroksella se saavutti pohjan, kun manageri Sam Allardycen ex-seura Sunderland haki Selhurst Parkilta 4–0-vierasvoiton.

Palacen entinen maalivahti John Burridge antoi täyslaidallisen pelaajille kamppailun jälkeen Twitterissä.

– Jos pelaisin Crystal Palacessa, olisin murtanut joidenkin pelaajien nenän puoliajalla. Ei ylpeyttä, heidän joukossaan ei ole voittajaa, liian helvetin kilttejä, hän kirjoitti.

Vuosina 1978–1980 seuraa edustaneen Burridgen hampaisiin joutui erityisesti veräjänvartija Wayne Hennessey, joka ei ollut lauantaina parhaalla tasollaan.

– Jos Sam ei vaihda Waynea, hän putoaa. Tällä ei ole auktoriteettia, eikä tämä pelottele puolustajia. Mukava kaveri, hän korosti.

– En ole negatiivinen Waynea tai Crystal Palacen pelaajia kohtaan, mutta jos Sam jatkaa Wayne Hennesseyn peluuttamista, hän putoaa liigasta. En näe johtajaa Crystal Palacen joukkueessa. Jotakuta, joka pystyisi dominoimaan pukuhuoneessa ja muistuttamaan pelaajia heidän vastuustaan. Kaikki ovat vävypoikamateriaalia.

– Jos sinulla ei ole vahvaa, dominoivaa maalivahtia, sinulla ei ole joukkuetta. Kaikki lähtee liikkeelle alakerrasta.

Palace on päästänyt tällä kaudella liigamaaleja liki kahden maalin ottelukeskiarvolla. Oma verkko on heilunut 45 kertaa 24 ottelussa.

John Burridge

@TheBudgieTweets
Im not being negative to Wayne Hennessy or CPFC players but if Sam continues to play Wayne Hennessy he gets religated