Southampton-legenda Francis Benali pitäisi puolustaja Martin Cáceresin peluuttamista ensi sunnuntaina pelattavassa Liigacupin loppuottelussa isona riskinä, kertoo Daily Echo.

Mestaruuksia Barcelonan ja Juventuksen riveissä voittanut 29-vuotias pelaaja liittyi hiljattain Southamptonin miehistöön loppukauden kattavalla sopimuksella.

– On hyvä asia, että seurassa on yksi pelaaja lisää. Hänen hankkimisensa lyhyellä sopimuksella vaikuttaa riskittömältä järjestelyltä ja käy järkeen, ottaen huomioon hänen aiemmat loukkaantumisongelmansa, Benali toteaa.

– Hän ei maksanut palkkoja lukuun ottamatta mitään ja tuo syvyyttä joukkueeseen. Saints menetti paljon laatua Virgil van Dijkin loukkaantumisen myötä, ja oli elintärkeätä tuoda joku sisään, hän jatkaa.

– Se on järkevä hankinta ja saattaa hyvinkin osoittautua kannattavaksi, mutta en kuvittelisi, että hän pelaisi Wembleyllä – se on lähes mahdotonta. Jos hän ei ole pelannut tosipelejä, se olisi isoa uhkapeliä.

Claude Puelin luotsaama Southampton haastaa Lontoon Wembleyllä José Mourinhon Manchester Unitedin.

– Jos minä olisin manageri, haluaisin oppia tuntemaan hänet ja tuoda hänet vähitellen joukkueeseen. Olisi melkoisen iso päätös peluuttaa häntä Wembleyllä, Benali sanoo Cáceresista.