Valioliigasunnuntain avanneessa ottelussa Manchester United haki täydet sarjapisteet juuri valmentajaa vaihtaneelta Middlesbrough’lta maalein 3-1 (raportti). Pelin jälkeen eniten puhutti tunteiden kuumeneminen ottelun lisäajalla ja heti pelin päätyttyä pelaajatunnelissa.

Kamera taltioi torikokouksesta pätkän, jossa näyttäisi siltä, että Middlesbrough’n maalintekijä Rudy Gestede puraisisi Manchester Unitedin puolustajaa Eric Baillya. Boro-puolustaja Ben Gibson puolestaan luuli Baillyn purreen Gestedeä. BT Sportin asiantuntijakommentaattorin Michael Owenin mukaan Gibson huusi tohinan keskellä tuomarille ”hän puri häntä”.

Kahakan videotallenteita kelailtaneen FA:n toimistolla jonkin aikaa mahdollisia jatkoseuraamuksia pohdittaessa. Ehkä niistä selviää, kuka puri ja ketä. Rudy Gesteden mielestä sanktioihin ei kuitenkaan ole aihetta, vaan tilanteessa vaihdettiin pikemminkin hellyydenosoituksia.

– Me vain vaihdoimme pari sanaa, ei siinä mitään isompaa ollut, Gestede selvitti pelin jälkeen The Northern Echon mukaan.

– Bailly antoi minulle halauksen ja pusun, siinä kaikki. En tuntenut mitään. Ben luuli, että hän puri minua, ja siksi hän reagoi sillä tavalla. Kerroin hänelle kuitenkin jo, että me vain juttelimme.

Manchester Unitedin puolustaja Phil Jones kertoo, ettei pelaajatunnelin yhteenotossakaan sen vakavammasta ollut kyse.

– Luulen, että Boron pelaajat alkavat turhautua. Olin samassa tilanteessa (putoamistaistelussa) Blackburnissa, joten tiedän, miltä heistä tuntuu. Kun tunne ottaa vallan, tällaisia juttuja tapahtuu.