Harry Redknapp, 70, väittää Telegraph-lehden mukaan, että hän olisi yhdessä Glenn Hoddlen ja Stuart Pearcen kanssa muodostanut unelmien valmennustrion Englannin maajoukkueelle.

Englanti pelaa keskiviikkona ensimmäisen kamppailunsa sen jälkeen, kun Gareth Southgate nimitettiin virallisesti joukkueen päävalmentajaksi.

Redknapp havitteli työtä vuonna 2012, jolloin peräsimeen pestattiin entinen Huuhkajien luotsi Roy Hodgson. Mies kertoo lukeneensa joskus artikkelin, jossa kehuttiin häntä sekä Hoddlea ja Pearcea.

– Ajattelin, että se kuulostaa hyvältä tiimiltä. Voisin tehdä töitä heidän kanssaan. Kuka olisi vastuuvalmentaja? Ai, minä olisin vastuuvalmentaja, BT Sportin asiantuntijana toimiva Redknapp sanoo.

– Mutta kyllä, mielestäni olisimme suoriutuneet hyvin, jos olisimme saaneet mahdollisuuden.

Mielestäni olisimme suoriutuneet hyvin, jos olisimme saaneet mahdollisuuden.

Redknapp uskoo, että Englanti olisi päässyt pitkälle, jos Hoddle olisi aikoinaan saanut pitää työpaikkansa.

– Koska hänellä oli pelitapa. Olisi ollut tyyli, hän perustelee.

Entinen Hammers-luotsi paljastaa, että hän peluuttaisi maajoukkueessa kolmen miehen alakertaa.

– Peluutin kolmen alakertaa West Hamissa, kun päädyimme kauan sitten viidenneksi. Menin Portsmouthiin, ja ensimmäisellä kaudellani voittaessamme Mestaruussarjan pelasimme kolmen alakerralla koko kauden. Mielestäni se on loistava tapa pelata.

– Glenn olisi pelannut sillä tavalla, minä olisin pelannut sillä tavalla. Rakastan sitä systeemiä. Nyt joka viikko entistä useampi joukkue pelaa kolmen alakerralla. Käykää läpi joukkueet, jotka ovat vaihtaneet siihen tänä vuonna.

Redknappin joukkueessa pelaisivat sekä Dele Alli että Ross Barkley. Avauskokoonpanossa kukaan ei pelaisi keskikentän pohjalla puolustuslinjan edessä.