Sekaannus ennen Bournemouthin toista rangaistuspotkua herätti Bournemouth Echon mukaan huomiota Valioliigan toissa viikonlopun West Ham -kamppailussa.

Bournemouthin Joshua King epäonnistui pilkulta ottelun alussa, ja kun kotijoukkueelle tuomittiin ensimmäisen puoliajan lopulla toinen rangaistuspotku, laukojasta oli epäselvyyttä.

Vastuu lankesi lopulta Benik Afobelle, jonka kudin maalivahti Darren Randolph onnistui torjumaan. Ennen ”tuplamokaansa” Bournemouth oli onnistunut kaikissa kauden seitsemässä rangaistuspotkussaan.

Junior Stanislas ja Callum Wilson kuitenkin kiistelivät laukaisuvastuusta, kun Bournemouth pääsi pilkulle lokakuussa Hullia vastaan. Myös viime kuun West Bromwich -ottelussa pallosta kiisteltiin rangaistuspotkutuomion jälkeen.

Pieniä kiistoja on meneillään, eikä se ole hyväksi joukkueen moraalille.

– Se on asia, joka meidän on selvitettävä. Pieniä kiistoja on meneillään, eikä se ole hyväksi joukkueen moraalille, kapteeni Simon Francis toteaa.

– Uskon meidän nimeävän varman ampujan seuraaviin saamiimme rangaistuspotkuihin. Meidän on päätettävä varmuudella, kuka ne ampuu. En halua nähdä kenenkään riitelevän niistä.

Bournemouth kukisti Hammersin hukatuista rangaistuspotkuista huolimatta 3–2. King takoi ottelussa hattutempun.