Valioliigaseura Watford ilmoitti juuri, että Walter Mazzarri ei jatka enää seuran päävalmentajana. Hän saapui seuraan viime kesällä kolmen vuoden sopimuksella, mutta saa lähteä jo ennen toisen kauden alkua. Watford ei ole vielä ilmoittanut, kuka tulee Mazzarrin tilalle.

Italialaisen seuraaja tulee olemaan joukkueen jo kymmenes valmentaja 2010-luvulla. Seuran herkkää liipaisinta on kritisoitu jo ennen tuoreita potkuja ja keskiviikon tapahtumat varmasti lisäävät kritiikkiä.

Käynnissä oleva kausi ei ole missään nimessä ollut suurmenestys Watfordille, mutta ei myöskään valtava pettymys. Se on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 16, mutta matkaa esimerkiksi kahdeksanteen sijaan on vain viisi pistettä.

Tämä ei missään nimessä ole ensimmäinen kerta, kun seurajohto vaihtaa valmentajaa, vaikka joukkueen esityksissä on ollut paljon hyviäkin asioita. Esimerkiksi Mazzarrin kaksi viimeisintä edeltäjää Slavisa Jokanovic ja espanjalainen Quique Sánchez Flores tekivät seurassa erinomaista jälkeä, mutta kumpikaan ei Mazzarrin tavoin saanut jatkaa ensimmäisen kauden jälkeen.

Tiedot seuran lyhyen aikajänteen toiminnasta eivät varmasti helpota uuden valmentajan hankinnassa.