Watford ilmoitti keskiviikkona antaneensa potkut joukkuetta valmentaneelle Walter Mazzarrille. Italialainen ei ehtinyt valmentaa kolmen vuoden sopimuksestaan edes ensimmäistä kautta loppuun, mutta tämä on varsin tuttua toimintaa kyseiselle seuralle. Sen seuraava valmentaja on jo kymmenes pestiä 2010-luvulla hoitanut nimi.

Seura ei ole ilmoittanut, kuka ottaa managerin roolin Mazzarrin lähdettyä, mutta The Guardianin mukaan sillä on jo selkeä ykköstavoite. Hull Cityssä tällä hetkellä valmentava Marco Silva on ehdottomasti yksi tulevan kesän halutuimpia valmentajia.

Silva saapui Hulliin tänä vuonna kesken kauden. Hänen saapuessa näytti vahvasti siltä, että joukkue tulee jäämään selvästi sarjan viimeiseksi ilman mitään toivoa säilymisestä.

Kausi päättyy kyllä putoamiseen, mutta Silvan otettua joukkue hallintaansa, se on parantanut valtavasti. Hullin pelaaminen nousi täysin uudelle tasolle, se nousi jumbosijalta muutaman pykälän ylöspäin ja taisteli vielä viime otteluun saakka säilymisestä Valioliigassa.

Portugalilaisen otteet ovat herättäneet todella paljon kiinnostusta ja hänen kerrotaan olevan usean valioliigajoukkuen ykköstavoite ensi kauden valmentajakseen. Silvan ulosostohinta olisi ollut noin 4 miljoonaa euroa, mutta hänen sopimuksessaan on pykälä, jonka mukaan valmentaja saa lähteä ilmaiseksi, jos Hull putoaa Mestaruussarjaan. Kukaan ei usko, että yksi Englannin kuumimmista valmentajanimistä tyytyisi maan toiseksi korkeimpaan sarjatasoon, joten hän on periaatteessa tällä hetkellä ilman seuraa.