Stoke-legenda Mike Pejic lyttää mestarijoukkue Chelsean topparin Gary Cahillin täysin paikallislehti Stoke Sentinelissä.

Pejic viittaa aiemmin tällä viikolla Pariisissa pelattuun Englannin ja Ranskan kohtaamiseen, jonka kotijoukkue vei nimiinsä 3–2-lukemin.

– Iso positiivinen asia meidän kannaltamme oli Jack Butlandin paluu maajoukkueeseen loukkaantumisen jäljiltä yli vuoden tauon jälkeen, hän sanoo.

– Olin pahoillani hänen puolestaan, koska hän joutui pelaamaan Gary Cahillin kaltaisen pelaajan takana. Hän on yksi huonoimmista näkemistäni puolustajista yksi vastaan yksi -tilanteissa. Hän altistuu niin helposti vaaralle, ja se oli yhtä paljon hän – kuin David Luiz – joka tarvitsi kolmen miehen puolustuslinjan suojaa viime kaudella Chelsean alakerrassa.

Antonio Conte ansaitsee mitalin – mahdollisesti Cahillin mestaruusmitalin – siitä, että hän huomasi niin nopeasti Luizin ja Cahillin tarvitsevan sellaista suojaa.

Manageri Antonio Conte teki jo alkukaudesta taktisia muutoksia, joiden avulla peli loksahti täydellisesti kohdalleen.

– Chelsean manageri Antonio Conte ansaitsee mitalin – mahdollisesti Cahillin mestaruusmitalin – siitä, että hän huomasi niin nopeasti Luizin ja Cahillin tarvitsevan sellaista suojaa, kommentoi Pejic.