Bayer Leverkusenin Julian Brandt, 21, on siirtymässä Bayern Müncheniin Liverpoolin sijasta. Asiasta kertoo saksalaismedia tz.

The Telegraphin mukaan Liverpool-manageri Jürgen Klopp, 50, on jo jonkin aikaa tavoitellut Brandtia Bayer Leverkusenista. Saksalaislähde tietää kuitenkin kertoa, että maajoukkuelaituri matkustaa ensi vuonna Müncheniin.

Brandt on pelannut yhteensä 13 ottelua Saksan maa- ja olympiajoukkueissa. 12 päivää sitten hän teki maajoukkueuran avausmaalinsa San Marinoa vastaan MM-karsinnoissa. 21-vuotias saksalainen vakuutti myös FIFA Confederations Cupin avausottelussa Australiaa vastaan.

Brandt jäi viime kesän EM-kilpailujen ulkopuolelle täpärästi, kun Joachim Löw, 57, tiputti hänet ulos viimeisen neljän pelaajan joukossa. Olympialaisissa hän kirjautti itselleen yhdeksän maalisyöttöä kuudessa ottelussa.