Southampton-legenda Matt Le Tissier lyttää Liverpoolin entisen pelaajan John Aldridgen lausunnon siitä, että toppari Virgil van Dijk voisi kieltäytyä pelaamasta pakottaakseen seuran myymään hänet Liverpooliin.

– Olemmeko todella vajonneet jalkapallossa nyt niin alas, että ex-pelaajat rohkaisevat nykyisiä menemään lakkoon, Le Tissier ihmetteli torstaina Twitterissä.

Liverpool ilmoitti aiemmin julkisesti, ettei se enää tavoittele 25-vuotiasta van Dijkia. Sitä ennen Southampton oli vienyt Liverpoolin lähestymisyrityksen Valioliigan tutkittavaksi, koska seura oli neuvotellut pelaajan kanssa ilman lupaa.

Matt Le Tissier🌸

@mattletiss7
Have we really stooped so low in football now that ex players are encouraging current ones to go on strike!! #UnbelievableJeff

Aldridge ei kuitenkaan usko, että siirtoa Anfieldille olisi kuopattu täysin.

– Van Dijkin on tehtävä seuraava siirto, ja uskon hänen kertovan Southamptonille, että hän haluaa lähteä seurasta ja mennä Liverpooliin, hän totesi Sunday Worldille.

– Pelaajilla ja heidän agenteillaan on kaikki valta näinä päivinä, ja jos hän sanoo, ettei potkaise enää yhtään palloa Southamptonin puolesta ja vaatii siirtoa, se tapahtuu.

Aldridge korostaa, ettei hän kaikilta osin pidä suunnasta, johon jalkapallo on menossa. Seurat ovat usein voimattomia, jos pelaaja haluaa siirtyä ja isoja tarjouksia tulee.

– Katsotaan tässä faktoja: Southampton maksoi tästä kaverista 13 miljoonaa puntaa pari vuotta sitten ja he voivat päätyä tekemään hänellä noin 40 miljoonaa puntaa voittoa.

Lähde: Daily Echo