SC Bragan portugalilaishyökkääjä Pedro Neto, 17, on Arsenalin ja espanjalaisjätti Barcelonan tähtäimessä. Asiasta raportoi urheilulehti A Bola.

Arsenal esitti Bragalle 15 miljoonan euron tarjouksen Netosta ennen Barcelonaa. Portugalilaisseuran António Salvador on hylännyt tarjouksen ja asettanut pelaajan sopimukseen 20 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Barcelona on tavoitellut Netoa jo useiden vuosien ajan. Myös Blaugrana aikoo tarjota Os Arcebisposille 15 miljoonaa euroa Pedro Netosta.

Jos siirto toteutuu, Netosta voi tulla kaikkien aikojen toiseksi kallein 17-vuotias pelaaja. Ainoastaan brasilialaisen Alexandre Paton, 27, kohdalla liikkui enemmän rahaa, kun hän siirtyi 22 miljoonalla eurolla Internacionalista AC Milaniin.

7. toukokuuta Neto teki ammattilaisdebyyttinsä Braga B:ssä riveissä. Hän pelasi Bragan edustusjoukkueessa yhteensä 80 minuuttia viime kaudella. Kolmessa ottelussa syntyi yksi maali CD Nacionalia vastaan.