Stoke-legenda Mike Pejicin mukaan Barcelonan hyökkääjän Neymarin tämänviikkoinen yhteenotto harjoituskentällä Yhdysvalloissa oli ”käsilaukkutasoa” takavuosiin verrattuna.

Siirtohuhujen kohteena oleva brasilialainen raivostui Barcelonan tuoreelle hankinnalle Nelson Semedolle kesken pienpelin ja poistui kentältä.

Poistuessaan kentältä Neymar osoitti turhautumistaan potkimalla raivolla palloja ja maata. Maailman media luonnollisesti noteerasti tapahtumat suurin otsikoin.

– Aikanaan nyrkit heiluivat, kun pelaajat harjoittelivat samalla intohimolla ja intensiteetillä kuin he pelasivat lauantaisin, 67-vuotias Pejic toteaa Stoke Sentinelissä.

StokeonTrentLive

@Sotlive
Neymar had nothing on this #StokeCity legend, says former Potter Mike Pejic. #SCFC
stokesentinel.co.uk/mike-pejic/sto…

Hän muistaa erityisesti John Ritchien ja David Herdin välisen punttisalinujakan, joka kesti 15 erän verran.

– En muista, mistä siinä oli kysymys, eikä todellakaan ollut tuomareita päättämässä voittajaa. Sanotaanko vain niin, että se oli Herd, joka tarvitsi tikit kasvoihinsa sinä päivänä.

Otteluissa tapahtuneista yhteenotoista hän mainitsee Stoken ja West Bromwichin kohtaamisen tapahtumat vuosikymmenten takaa.

Maurice Setters oli jo pudottanut pari Albionin pelaajaa ja olisi lisännyt joukkoon muutaman lisää, ellei puoli tusinaa pelaajia olisi pidätellyt häntä.

AS USA

@English_AS
Big problems for Neymar on the eve of El Clásico Miami
en.as.com/en/2017/07/28/…